Vuokrausehdot

 • Ensisijalla varauksissa ovat Kirkkonummen Metsänkävijät ry:n omat tapahtumat. Nämä varaukset varataan puolivuosittain siten, että
  15.1. mennessä varataan tapahtumat ko. vuoden tammi-elokuulle
  15.8. mennessä varataan tapahtumat elo-joulukuulle.
  Vasta näiden päivien jälkeen voivat muut tahot varata Karhukolon käyttövuoroja.
 • Varaukset tehdään Kirkkonummen Metsänkävijöiden verkkosivuilla olevan kalenterin kautta (linkki yläpuolella) . Tämä koskee myös lippukunnan sisäisiä varauksia.
 • Varaus tulee perua viimeistään 14 vuorokautta ennen sen alkua. Jos varaus perutaan tätä myöhemmin, voidaan varaajalta laskuttaa peruuttamiskuluina 50 % voimassa olevan hinnaston mukaisesta vuokrahinnasta.
 • Vuokraajan tulee tutustua Karhukolon käyttöehtoihin, pelastussuunnitelmaan ja muihin ohjeisiin huolellisesti, sekä kuitata niiden lukeminen täyttämällä lomake, johon saa linkin varausvahvistuksen yhteydessä.
 • Vuokraajan tulee ilmoittaa kaikista vuokra-aikana tapahtuneista vahingoista. Kirkkonummen Metsänkävijät ry pidättää oikeuden veloittaa vuokraajalta täysimääräisesti sellaiset vahingot, joissa huolellisuusvelvoitetta on laiminlyöty, tai vahinko on selvästi aiheutunut tahallisen teon seurauksena tai annettujen ohjeiden noudattamatta jättämisestä.
 • Vuokraajan tulee jättää kaikki tilat vähintään samaan kuntoon, kuin ne olivat tullessa. Jos vuokralaisen havaitaan jättäneet tilat siivoamatta, voidaan tältä laskuttaa todellisten siivouskulujen mukainen maksu, kuitenkin vähintään 50,00 € (mm. lattioiden ym. siivoaminen, tiskaaminen, tuhkien tyhjennys jne.).
 • Karhukololla noudatetaan Suomen Partiolaisten päihdeohjesääntöä, jonka mukaan partiotapahtumassa tai alaikäisten läsnäollessa päihteitä ei käytetä.
 • Partiokämppä on savutonta aluetta. Tupakointi sisätiloissa ja kuisteilla on ehdottomasti kielletty! Jos joku seurueesta sattuisi polttamaan vuokralaisen tulee itse järjestää asianmukainen tupakointipaikka syrjäiseltä alueelta, kaukaisemmalta parkkipaikalta, ja järjestää sinne asianmukaisen tuhkakupin. Tupakoidessa ja tulen käsittelyssä tulee noudattaa viranomaisen määräyksiä metsäpalovaroituksen aikana!
 • Kunnioitathan naapureitamme. Vältä siis meluamista ulkoalueilla klo 22 jälkeen. Myös turhaa ajamista alueelle tulee välttää. Huomioithan Dalkullantien nopeusrajoituksen 30km/h.

Tuotot 

KAIKKI TUOTOT MENEVÄT PARTIOTOIMINNAN KEHITTÄMISEEN

Hinnasto

Alta löydät hinnastot, jotka on ryhmitelty kolmeen eri kategoriaan, varaajan mukaan. Tarkistathan mihin kategoriaan kuulut ennen kuin teet varauksen.

 

KiMe:n omasta toiminnasta ei tarvitse maksaa.

Kime ja partiolaiset hinnat
Kimeläiset ja partiolaiset

Muiden lippukuntien jäsenet, KiMeläisten yksityiskäyttö ja KiMen tukijayhdistykset kuuluvat tähän hintakategoriaan. 

 

yhdistykset
Yhdistykset ja nuorisotoiminta

Tähän kategoriaan luetaan yleishyödylliset yhdistykset ja muu nuorisotoiminta. 

 

muut toimijat
Muut toimijat

Kaikki loput toimijat joita ei ole mainittu aikaisemmissa kategorioissa kuuluvat tähän viimeiseen hintaluokkaan.

 

Tee varaus nyt

varaa nyt